• Vanaf € 30,00 verzenden wij gratis.
  • Ophalen is mogelijk in Zoetermeer
  • Vanaf 16:00 tot 22:00

Catan : De Legende van de Veroveraars

Gepubliceerd op 23 augustus 2022 om 11:50

2019,het jaar van uitgifte van deze uitbreiding van Catan. Deze uitbreiding speel je in combinatie met de Steden en Ridders en het Basisspel, beiden met de kunststoffen speelstukken. De 2e editie.

Net zoals bij de uitbreiding de legende van de  Zeerovers is ook de legende van de Veroveraars in verhaalvorm gegoten. Intens spelgenot is niet te omzeilen. Steden en Ridders is al een pittige uitbreiding, deze past er perfect bij en laat je de strijd tussen de ridders nog intenser beleven.

In deze uitbreiding krijg je te maken met binnenstormende veroveraars en barbaren.

Ook bij dit spel kan je ervoor kiezen om de scenario's op volgorde te spelen en een campagne te door lopen of je kiest er voor om ze op volgorde achter elkaar te spelen.

Veel plezier met deze uitbreiding, geschikt voor de spelers die Steden en Ridders goed onder de knie hebben en nog meer uitdaging en strategie in het spel willen. Je speelt deze uitbreiding met 3-4 spelers vanaf rond de 12 jaar.

Deze speciale uitbreiding op Catan in combinatie met “Steden & Ridders” bevat verschillende scenario’s, die in verhaalvorm zijn gegoten. Zo beleef je de strijd tussen de ridders op Catan en de binnenvallende veroveraars en barbaren nog intenser.

De spelers kunnen de scenario’s in volgorde spelen en zo als het ware een campagne doorlopen. Daarbij ontvangen ze elk scenario legendepunten, die uiteindelijk na alle partijen een winnaar opleveren. Maar ze kunnen er ook voor kiezen om een scenario los te spelen.

Om deze uitbreiding te kunnen spelen, moet je over het basisspel “Catan” en de uitbreiding “Steden & Ridders” beschikken.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.