• Vanaf € 30,00 verzenden wij gratis.
  • Ophalen is mogelijk in Zoetermeer
  • Vanaf 16:00 tot 22:00

Chronicle of Crimes is net als de voorgangers Chronicle of Crimes 1900 en hier de voorloper van een digitale analoge game. Deze combinatie zorgt er voor dat de spellen van Chronicle of Crimes net even anders dan anders zijn.

Met je smartphone of tablet download je de desbetreffende gratis app.

Echte spelregels zijn niet nodig omdat je via de gratis app door het hele spel word geleid.

Over het spel : Wij zitten in het jaar 2014 en jij vertolkt Aberlard Lavel.  Je bent door Koning Karel VI beëdigd tot ridder en het verhaal speelt zich af in Parijs.

Als kind heb je een gave ontwikkeld om gepleegde en nog niet gepleegde misdaden te zien en te kunnen omschrijven. Door deze gave ben je in staat om echte misdaden op te lossen

De kaarten van het grandioze spel lijken  op schilderijen. Je waant je meteen in de middeleeuwen., het spel bevat 112 kaarten en een tableau. De app ga je gratis downloaden.

Het opzetten van het spel is binnen de 5 minuten gebeurd omdat er geen spelbord van pas komt.

Het spel bevat 4 scenario's die je kan oplossen. Chronicle of Crimes is een coöperatief spel, met elkaar spelen en met elkaar overleggen is een must om de misdaden te kunnen oplossen.

Op elke kaart staan QR codes die je gaat scannen, via de app word er meer verteld. Je gaat via de app naar een bepaalde locatie en vind hier evt getuigen. Zoek de kaart van deze getuige en scan ook hier de QR code van Op deze manier ga je van persoon naar persoon, van plek naar plek. Uiteindelijk kan je via de app en de kaarten de misdaden oplossen. Een spel neemt ca 1,5 uur in beslag.

De app in combinatie met de kaarten werkt perfect.  Ben jij gek op spanning en misdaden op te lossen? Dan zijn de spellen van Chronicle of Crimes zeker een aanrader.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.