• Vanaf € 30,00 verzenden wij gratis.
  • Ophalen is mogelijk in Zoetermeer
  • Vanaf 16:00 tot 22:00
Gehele assortiment » BLOG » Dominion Alchemisten & Overvloed

Dominion Alchemisten & Overvloed

Gepubliceerd op 22 mei 2021 om 18:51

Je hebt het Dominion Basisspel door en wil eigenlijk wel een uitbreiding bij. De Alchemisten & Overvloed en is een uitbreiding van maar liefst 2 uitbreidingen. Wat hier mooi aan is, je betaald dezelfde prijs dan de gewone uitbreidingen met 1 spel. De doos bevat dus eigenlijk 2 dozen met 2 spellen.

In de Alchemisten kom je 13 nieuwe koninkrijkkaarten en 5 speciale prijskaarten tegen. In deze uitbreiding word je gemotiveerd om een flexibel deck te bouwen door de nieuwe koninkrijkkaarten. De koninkrijkkaarten geven extra bonussen op de verschillende handkaarten. Lijkt ingewikkeld, is het niet. Je bent wel even bezig om de regels en de bedoeling te begrijpen, maar als je het basisspel van Dominion goed kent is dit geen enkel probleem.

De speciale prijskaarten in deze uitbreiding zijn beloningen die je kan winnen.

 

De alchemisten uitbreiding telt een aantal verschillende en nieuwe combinaties. Er ontstaan nieuwe tactieken die het spel alleen maar leuker en spannender maakt. Af en toe zit je zo vol spanning in het spel dat je alles andere vergeet.

Heb jij de "spectaculairste  Bezeten "kaart  in handen krijg jij een extra beurt met de kaarten van je linker buurman. Leuk, vooral als je linker buurman vol spanning in het spel zit.

 

Hou er rekening mee dat je Alchemisten & Overvloed alleen kan spelen in combinatie met het  Basisspel omdat je de overwinningskaarten en geldkaarten nodig hebt  van het Basisspel.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.