• Vanaf € 30,00 verzenden wij gratis.
 • Ophalen is mogelijk in Zoetermeer
 • Vanaf 16:00 tot 22:00
Gehele assortiment » Speluitleg + video Kaartspellen

De leukste kaartspellen en bordspellen van 999 Games bestel je online bij Joël Speelgoed
Gesjaak, het leukste kaartspel is heel gemakkelijk. Je pakt een kaart of legt een fiche af. Dat kan toch iedereen. Maar gesjaakt is niet gesjaakt als er niets achter zou steken. Kaarten beteken strafpunten die niemand wil hebben. Om dit te voorkomen koop je deze met fiches af. Elke kaart die je in handen hebt tellen strafpunten, zo veel fiches heb je helaas niet.
Bij dit leuke kaartspel speel je met strategie en geluk. Heb je een serie opeenvolgende kaarten gespaard tellen de strafpunten minimaal en is de kans groot dat jij het spel wint.
Durf je het aan?

In dit communicatieve kaartspel in handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meeste geld? Iedere speler krijgt 5 bonenkaarten en moet deze op volgorde in zijn hand houden. Verder heeft hij twee bonenvelden, waarop hij bonen verbouwt. Als je aan de beurt bent, moet je één of twee kaarten uit je hand verbouwen. Daarna mag je met de andere spelers handelen. Als je genoeg bonen op een veld verzamelt, kun je deze voor goed geld verkopen. Maar omdat je soms een soort moet verbouwen die niet op jouw veld past, kan het gebeuren dat je de boel voor weinig geld weg moet doen... Boonanza is een fascinerend handelsspel van de auteur van Agricola en Le Havre en is een echte aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld De Kolonisten van Catan. Pluspunten:

 • Handelen, zaaien en oogsten.
 • Zeer interactief kaartspel.
 • Met aansprekend humoristisch artwork.

Voor minimaal 3 spelers en maximaal 7 spelers vanaf 10 jaar.

Het vervolg op het succesvolle kaartspel Boonanza is nu al hard op weg om in het spoor van zijn grote broer een topper te worden. Het maakt het originele spel nog leuker en uitdagender, maar bovenal nog gezelliger! Het spel is nu namelijk geschikt voor maximaal 7 bonentelers! Er zijn in deze set nieuwe bonensoorten en opdrachtkaarten toegevoegd. Met de opdrachtkaarten wordt de moeilijkheidsgraad verhoogd en krijgt het spel een nieuwe dimensie. Ook zijn er 1e en 2e bonenveld kaarten aan toegevoegd om het spel overzichtelijker te maken. De nieuwe akkerboon voegt nog een leuk extra detail toe; indien men twee van deze bonen heeft "verbouwd" krijgt men bij het oogsten een derde bonenveld cadeau! Pluspunten:

 • Uitsluitend in combinatie met het populaire basisspel Boonanza te spelen!
 • Nieuwe bonensoorten en een variant met opdrachtkaarten breiden de tactische mogelijkheden enorm uit!
 • Dankzij deze uitbreiding kan Boonanza nu ook met maximaal zeven spelers gespeeld worden!

Je kent het wel van het leuke spel Boonanza , je krijgt een mooi bonenaanbod van je tegenspeler. Hier kun je alle kanten mee op, heb je geen bonen etc om te ruilen, probeer te onderhandelen, misschien later in het spel als je de juiste kaarten hebt om alsnog op het aanbod in te kunnen gaan.
Maar kijk uit: belofte maakt schuld en boontje komt om z’n loontje.
In deze uitbreiding van Boonanza handel je niet alleen in bonen maar ook bonendollars en met gunsten.
De gunstkaarten die in deze uitbreiding zijn toegevoegd kan je jouw aanbiedingen in de handelsfase verbeteren.
De uitbreiding kan met minimaal 3 tot 7 spelers worden gespeeld.
Let op Boona Nostra is een uitbreiding, hier heb je het basisspel Boonanza voor nodig.
Combineer Boonanza met de uitbreiding en de uitbreiding Boona Nostra .


In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed
uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

Beverbende is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. Ook te combineren met Beverclan.Een groep schatgravende dwergen hakt zijn weg door de harde rots van een massieve berg. Er zijn echte goudzoekers, maar ook saboteurs, die hen willen hinderen. Beide groepen proberen hun doel te bereiken door elkaar te helpen, ook al kunnen ze alleen maar raden wie hun makkers zijn. Als de goudzoekers de schat vinden, worden ze rijkelijk beloond en krijgen de saboteurs niets. Maar als de schat niet wordt gevonden, winnen de saboteurs en krijgen de schatgravers niets! Pas aan het einde van een ronde maken de spelers hun rollen bekend. Wie na drie ronden de meeste goudstukken heeft, wint het spel. Pluspunten:

 • Spannend pest-spel door de onbekende identiteit van de spelers.
 • Zeer geschikt voor grotere groepen spelers van alle leeftijden.
 • Eenvoudig spelconcept.

Spelers : 2-12

Leeftijd : 8-99

Uitbreiding op het populaire rollenkaartspel Saboteur. Het spel bevat nieuwe rollen en actie- en gangenkaarten. Zoals gebruikelijk zijn er de schatzoekende dwergen, maar ze zijn nu verdeeld in een groen en een blauw team. Maar deze keer zijn ze niet de enigen. Zo is er de chef, die wint als de goudzoekers winnen, maar altijd 1 goudstuk minder krijgt. De profiteur is helemaal een aparte. Hij wint altijd, maar moet het wel met 2 goudstukken minder doen. De geoloog daarentegen is helemaal niet in de schat geïnteresseerd. Hij zoekt liever naar waardevolle kristallen. Met deze uitbreiding wordt Saboteur nog hectischer en spannender. Ideaal voor grote groepen tot 12 spelers! Pluspunten:

 • Ideaal voor op feestjes
 • Met nog meer verschillende rollen
 • Tactisch en hilarisch tegelijk

Het kaartspel Saboteur de uitbreiding is uitsluitend speelbaar in combinatie met het basisspel Saboteur.Spannend en uitdagend ontwikkelingsspel voor 2! Ervaar het fascinerende leven op CATAN. Start met een klein vorstendom dat uit maar weinig kaarten bestaat en breid deze tijdens het spel uit. Landschappen produceren grondstoffen, waarmee de spelers nieuwe kaarten kunnen kopen. Planning en een vleugje geluk beslissen over winst of verlies!

 

In "Het Duel" beleef je als vorstin of vorst de wereld van Catan. Jouw taak bestaat uit het succesvol uitbreiden van jouw vorstendom en het tegelijkertijd in de gaten houden van de andere speler. Aan het einde heeft namelijk maar 1 speler de benodigde overwinningspunten voor de zege!

Je speelt in Catan Het Duel  thema's voordat je aan Het Duel gaat beginnen.

De thema's zijn "De Gouden Eeuw" en "De grote vooruitgang"

"Catan: Het Duel" is de nieuwe editie van het in 2010 verschenen "Vorsten van Catan". De speelkaarten en spelregels zijn niet veranderd. Daardoor kun je deze editie zonder problemen met producten uit de "Vorsten van Catan"-reeks combineren.
Vlot kaartspel voor 2-4 spelers vanaf 8 jaar

gebaseerd op het populaire bordspel Catan. Ook in dit kaartspel bouwen de spelers straten, dorpen en steden en zetten ze ridders in. Steden kunnen op verschillende manieren uitgebreid worden. Verder kunnen de spelers met elkaar of met de markt en de gedekte stapel grondstoffen ruilen. Maar pas op: straten en ridders kunnen zomaar verloren gaan aan andere spelers. Zo zijn ook behaalde overwinningspunten niet altijd zeker. Het bouwen van een kerk of een stadsmuur kan echter bescherming bieden! Door de relatief eenvoudige spelregels kunnen kinderen vanaf 8 jaar al meedoen! Pluspunten:

 • Catan in een half uurtje
 • Door nieuw ruilsysteem ook geschikt voor 2 spelers
 • Ideaal voor op reis

Leeftijd 6-99
Spelers : 2-6

Wie kent het spel met de bel niet? Halli Galli is al jaren één van de best verkopende reactiespelletjes voor kinderen, families en studenten. Om het allemaal nog spannender te maken bevat Halli Galli Extreme naast vruchten ook varkens, olifanten en apen. Als er twee dezelfde kaarten liggen, moet je op de bel drukken, maar als er een olifant en aardbeien op tafel liggen niet. En ook niet als apen en citroenen tegelijk zichtbaar zijn. Bij varkens moet je meteen drukken, maar niet als er een combinatie ligt waarbij dat niet mag. Oftewel, chaos en speelplezier van de bovenste plank! Pluspunten:

 • Combineren en reageren
 • Ideaal partyspel
 • Eenvoudige spelregelsKoehandel speel je met 2-6 spelers vanaf 10 jaar.

 

Over het spel:

Het wordt venijnig. De masterversie van Koehandel, met nieuwe dieren, nieuwe acties en nieuwe regels voor wie standaard Koehandel geen geheimen meer kent.

Wie bemachtigd het stamboekschaap en het rasvarken? Wie blijft met de rat zitten?

Wie is de Meester Koehandelaar? De spelers vechten om de lucratieve dieren. En nu kan Koehandel ook met 2 spelers worden gespeeld

Inhoud : 120 kaartenTactisch dobbelspel voor het hele gezin

Dobbel en vul één van je geworpen dobbelstenen in de bijbehorende categorie in. Elke categorie levert op een andere manier punten op. Kies slim en let goed op de overgebleven dobbelstenen. Je moet namelijk elke dobbelsteen met een lager resultaat op het zilveren dienblad aan de andere spelers serveren. Die kunnen daardoor wellicht ook belangrijke punten scoren.

In dit dobbelspel zijn alle spelers voortdurend bezig. Daardoor is het tot het einde razend spannend!

Spelers : 1-4

Leeftijd : vanaf 8 jaar


Leeftijd 4-99

Spelers 2-6

Grappig en leerzaam spel voor kinderen en hun ouders. Vraag kaarten aan elkaar door gekke gezichten te trekken. Heeft iemand een gevraagde kaart niet, dan steekt hij zijn tong uit. Wie de meeste setjes heeft verzameld, wint dit knotsgekke spel. In dit hilarische spel leren kinderen op een speelse manier gezichtsuitdrukkingen te maken, te benoemen en te gebruiken. Door de beperkte speelduur al voor heel jonge kinderen geschikt! Deze nieuwe versie heeft compleet nieuw artwork! Tactische tips Probeer goed op te letten als andere kinderen gezichten trekken. Je weet dan welke kaarten ze in hun handen hebben. Richt je steeds op 1 setje, zodat je zeker weet dat de anderen die niet in hun handen hebben en jouw zuurverdiende kaarten plotseling van je afpakken.


Weerwolven het Pact, verzameldoos van de weerwolven van vier spellen.
Weerwolven van Wakkerdam
Weerwolven Volle Maan
Weerwolven De Karakters
Weerwolven Het Dorp

Weerwolven zijn kaartspellen voor grote groepen van 8 t/m 47 spelers vanaf 10 jaar.
Omschrijving :
Compleet Weerwolvenpakket voor liefst 47 spelers! Met deze doos haal je in één keer alles in huis wat je nodig hebt om "De Weerwolven van Wakkerdam" met maar liefst 47 personen te kunnen spelen. Naast het basisspel bevat Het Pact de uitbreidingen "Volle Maan", "Karakters" en "Het Dorp". Met Weerwolven: Het Pact hoef je je nooit meer af te vragen wat je met een grote groep kunt spelen. Burgers, weerwolven, kwaadaardige en extreem goede karakters, beroepen, gebouwen, alles zit erin om de spannende strijd tussen de burgers en de weerwolven nog onvergetelijker te maken. De verschillende varianten zorgen ervoor dat geen spel hetzelfde is. Weerwolven: Het Pact garandeert vele avonden interactief speelplezier!Weerwolvenpakket voor 8 tot 28 spelers vanaf 10 jaar! Deze speciale editie van "De Weerwolven van Wakkerdam" bevat de meest populaire karakters uit de tot nu toe verschenen producten van de "Weerwolven"-serie. Zo kun je naar believen combineren of met liefst 28 personen dit spectaculaire rollenspel spelen. "Het beste van De Weerwolven van Wakkerdam" zit in een relatief kleine doos, waardoor het aantrekkelijk geprijsd is. Daardoor is het ook zeer geschikt om cadeau te geven. Met "Het beste van De Weerwolven van Wakkerdam" haal je avonden speelplezier in huis!Om deze uitbreiding te kunnen spelen moet je in het bezit zijn van het basisspel van de Weerwolven van Wakkerdam.
De uitbreiding van de Weerwolven van Wakkerdam volle maan bevat 5 nieuwe karakters en 36 gebeurteniskaarten.
De Genezer
De Dorpsoudste
De Zondebok
De Fluitspeler
De Dorpsgek

 • Weerwolven van Wakkerdam nu nog sfeervoller en spannender.
 • Zeer geschikt voor grote groepen, feestjes en partijen.
 • Met liefst 9 varianten, 36 gebeurteniskaarten en 5 nieuwe karakters.
 • Voor 8-18 spelers vanaf 10 jaar


Uitverkocht

Deze derde uitbreiding op dit populaire rollenspel bevat 24 kaarten met nieuwe rollen en gebeurtenissen die het leven van weerwolfspecialisten zuur maken. Zo kan er een engel opduiken, die haar eigen doel heeft, of verschijnt de cavalerie, die met roestige zwaarden op de burgers inhakt. Er is zelfs een acteur, die dagelijks in de huid van een ander kruipt en zo de nodige chaos veroorzaakt. Niets is meer wat het lijkt. "Karakters" zorgt voor nog meer variatie in dit toch al zo afwisselende spel! Pluspunten:

 • Voor maar liefst 8-28 spelers vanaf 10 jaar


Deze uitbreiding bevat de Grote Boze Wolf die elke nacht 2 burgers opvreet.
De Besmettelijke Oerwolf die een onschuldige burger in een weerwolf kan veranderen
Een bont gezelschap burgers , Titus en zijn dansende beer en de Vos die de Weerwolven ongemerkt volgt.

 • Maakt het de weerwolven moeilijker.
 • Nog meer spanning en variatie.


Om deze uitbreiding te kunnen spelen moet je in het bezit zijn van het basisspel De Weerwolven van WakkerdamNIEUW!

Chili Dice - Dobbelspel

€ 9,95
NIEUW!

Chili Dice - Dobbelspel

€ 9,95

Leeftijd 8-99

Spelers 1-4

Chili Dice Het heetste dobbelspel van dit moment. Iedere speler probeert met zo min mogelijk worpen zoveel mogelijk punten te scoren. Alle dobbelstenen hebben een hete Chili-zijde, die bij elke worp naar het gewenste getal kan worden omgedraaid. Gebruik je toch de “Chili”-zijde, dan levert dat pluspunten op of je kunt zelfs de score verdubbelen. Afhankelijk van het resultaat kan een "Kleine chili" van 50 punten of een "Grote chili" van 75 punten worden behaald. Als alle dobbelstenen rode ogen hebben, wordt een "Pittige chili" beloond met 100 punten! Uiteindelijk is de winnaar degene die de meeste punten heeft verzameld. En dat kan ook iemand zijn die maar een paar worpen heeft gebruikt, want elke ongebruikte worp wordt beloond met vijf extra punten. De spelers moeten dus hun limiet bepalen met betrekking tot het aantal worpen dat ze doen. Gaan ze op hun gemak punten verzamelen of zetten ze alles op één worp door voor de pittige chili te kiezen? Wie na 10 ronden de meeste punten heeft, wint het spel.

Waarom wil je dit spelen? - Eenvoudig en snel dobbelspel - Push your luck-element - Een leuk partyspel