Gehele assortiment » Speluitleg + video Kaartspellen

Take 5

is het leukste en spannendste kaartspel voor 2-10 spelers. Zeer populair onder studenten.
Take 5 omvat 104 kaarten, kaarten met waardes maar ook met strafpunten.
Bij elke ronde legt elke speler 1 kaart gedekt voor zich neer. De kaarten worden vervolgens tegelijkertijd om gedraaid. Daarna legt elke zijn kaarten indien mogelijk aan op de kaarten die op de tafel uitgestald liggen. De speler met de laagste kaart mag beginnen enzovoort. wie de zesde kaart aan een rij moet leggen, moet de vijf kaarten van die rij als strafpunten nemen alvorens hij zijn kaart neerlegt.
Heb jij na 10 ronden de minste strafpunten? Gefeliciteerd, dan heb jij het leuke kaartspel take 5 gewonnen.
Take 5 heeft eenvoudige spelregels.Gesjaakt

De leukste kaartspellen en bordspellen van 999 Games bestel je online bij Joël Speelgoed
Gesjaakt, het leukste kaartspel is heel gemakkelijk. Je pakt een kaart of legt een fiche af. Dat kan toch iedereen. Maar gesjaakt is niet gesjaakt als er niets achter zou steken. Kaarten beteken strafpunten die niemand wil hebben. Om dit te voorkomen koop je deze met fiches af. Elke kaart die je in handen hebt tellen strafpunten, zo veel fiches heb je helaas niet.
Bij dit leuke kaartspel speel je met strategie en geluk. Heb je een serie opeenvolgende kaarten gespaard tellen de strafpunten minimaal en is de kans groot dat jij het spel wint.
Durf je het aan?

Boonanza ( hak ik heb je)

In dit communicatieve kaartspel handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meeste geld? Iedere speler krijgt 5 bonenkaarten en moet deze op volgorde in zijn hand houden. Verder heeft hij twee bonenvelden, waarop hij bonen verbouwt. Als je aan de beurt bent, moet je één of twee kaarten uit je hand verbouwen. Daarna mag je met de andere spelers handelen. Als je genoeg bonen op een veld verzamelt, kun je deze voor goed geld verkopen. Maar omdat je soms een soort moet verbouwen die niet op jouw veld past, kan het gebeuren dat je de boel voor weinig geld weg moet doen... Boonanza is een fascinerend handelsspel van de auteur van Agricola en Le Havre en is een echte aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld De Kolonisten van Catan. Pluspunten:

 • Handelen, zaaien en oogsten.
 • Zeer interactief kaartspel.
 • Met aansprekend humoristisch artwork.

Boonanza kaartspel De uitbreiding

Het vervolg op het succesvolle kaartspel Boonanza is nu al hard op weg om in het spoor van zijn grote broer een topper te worden. Het maakt het originele spel nog leuker en uitdagender, maar bovenal nog gezelliger! Het spel is nu namelijk geschikt voor maximaal 7 bonentelers! Er zijn in deze set nieuwe bonensoorten en opdrachtkaarten toegevoegd. Met de opdrachtkaarten wordt de moeilijkheidsgraad verhoogd en krijgt het spel een nieuwe dimensie. Ook zijn er 1e en 2e bonenveld kaarten aan toegevoegd om het spel overzichtelijker te maken. De nieuwe akkerboon voegt nog een leuk extra detail toe; indien men twee van deze bonen heeft "verbouwd" krijgt men bij het oogsten een derde bonenveld cadeau! Pluspunten:

 • Uitsluitend in combinatie met het populaire basisspel Boonanza te spelen!
 • Nieuwe bonensoorten en een variant met opdrachtkaarten breiden de tactische mogelijkheden enorm uit!
 • Dankzij deze uitbreiding kan Boonanza nu ook met maximaal zeven spelers gespeeld worden!

 

Boonanza Uitbreiding : Boona Nostra

Je kent het wel van het leuke spel Boonanza , je krijgt een mooi bonenaanbod van je tegenspeler. Hier kun je alle kanten mee op, heb je geen bonen etc om te ruilen, probeer te onderhandelen, misschien later in het spel als je de juiste kaarten hebt om alsnog op het aanbod in te kunnen gaan.
Maar kijk uit: belofte maakt schuld en boontje komt om z’n loontje.
In deze uitbreiding van Boonanza handel je niet alleen in bonen maar ook bonendollars en met gunsten.
De gunstkaarten die in deze uitbreiding zijn toegevoegd kan je jouw aanbiedingen in de handelsfase verbeteren.
De uitbreiding kan met minimaal 3 tot 7 spelers worden gespeeld.
Let op Boona Nostra is een uitbreiding, hier heb je het basisspel Boonanza voor nodig.
Combineer Boonanza met de uitbreiding en de uitbreiding Boona Nostra .


Beverbende kaartspel 999 Games

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed
uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

Beverbende is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen.

 


Saboteur Basisspel (kaartspel)

Spelers : 3-10

Leeftijd : 8-99

Een groep schatgravende dwergen hakt zijn weg door de harde rots van een massieve berg. Er zijn echte goudzoekers, maar ook saboteurs, die hen willen hinderen. Beide groepen proberen hun doel te bereiken door elkaar te helpen, ook al kunnen ze alleen maar raden wie hun makkers zijn. Als de goudzoekers de schat vinden, worden ze rijkelijk beloond en krijgen de saboteurs niets. Maar als de schat niet wordt gevonden, winnen de saboteurs en krijgen de schatgravers niets! Pas aan het einde van een ronde maken de spelers hun rollen bekend. Wie na drie ronden de meeste goudstukken heeft, wint het spel. Pluspunten:

 • Spannend pest-spel door de onbekende identiteit van de spelers.
 • Zeer geschikt voor grotere groepen spelers van alle leeftijden.
 • Eenvoudig spelconcept.

Saboteur de Uitbreiding

Spelers : 2-12

Leeftijd : 8-99

Uitbreiding op het populaire rollenkaartspel Saboteur, voor grote groepen maar net zo leuk als je met 2 spelers bent. Het spel bevat nieuwe rollen en actie- en gangenkaarten. Zoals gebruikelijk zijn er de schatzoekende dwergen, maar ze zijn nu verdeeld in een groen en een blauw team. Maar deze keer zijn ze niet de enigen. Zo is er de chef, die wint als de goudzoekers winnen, maar altijd 1 goudstuk minder krijgt. De profiteur is helemaal een aparte. Hij wint altijd, maar moet het wel met 2 goudstukken minder doen. De geoloog daarentegen is helemaal niet in de schat geïnteresseerd. Hij zoekt liever naar waardevolle kristallen. Met deze uitbreiding wordt Saboteur nog hectischer en spannender. Ideaal voor grote groepen tot 12 spelers! Pluspunten:

 • Ideaal voor op feestjes
 • Met nog meer verschillende rollen
 • Tactisch en hilarisch tegelijk

Het kaartspel Saboteur de uitbreiding is uitsluitend speelbaar in combinatie met het basisspel Saboteur.


Catan Het Duel ( Groot Kaartspel voor 2 spelers) 999-KOL41

Catan Het Duel is een Reprint van het kaartspel Vorsten van Catan.  Het kaartspel Het Duel van Catan is in een nieuw jasje gestopt en bevat kaarthouders. Het strategische kaartspel speel je met 2 spelers. Bouw aan je vorstendom en onderga de ontberingen en gouden tijden die de kolonisten van Catan op hun pad tegenkwamen.

Catan Het Duel bevat 3 themasets met extra kaarten. Hier creëer je veel mogelijkheden mee en verschillende strategieën. Je maakt onder andere een "reis door de gouden eeuw", "een tijd van conflict" en "de grote voorruitgang".Catan het snelle kaartspel:

Een vlot kaartspel voor 2-4 spelers. Met dit leuke snelle kaartspel bouw je straten, dorpen en steden en zet je ridders in.

Met een afgedekte stapel kaarten kun je grondstoffen met elkaar ruilen voor meer mogelijkheden.

Helaas kan je wel je straten en ridders kwijt raken aan je medespeler, dit maakt dit snelle spel juist onwijs spannend en leuk.

Het spel duur ca 30 minuten en je speelt dit leuke kaartspel vanaf 8 jaar.Halli Galli Extreme

Leeftijd 6-99
Spelers : 2-6
Wie kent het spel met de bel niet? Halli Galli is niet meer weg te denken in de categorie party- gezelschap en reactiespellen. Het word al jaren gespeeld door kinderen, familie en studenten.

Halli Galli Extreme is net nog iets extremer dan het gewone spel. Er zijn naast vruchten ook varkenskaarten aan het spel toegevoegd. Helemaal te gek. Liggen er 2 dezelfde kaarten op tafel is degene die als eerste op de bel drukt de winnaar van deze ronde.

Wat is nou zo mooi aan dit spel? Zoals gezegd druk je op de bel zodra er 2 dezelfde kaarten op tafel liggen, maar je mag niet drukken als het om aardbeien of olifanten gaat. Dan mag je echt niet drukken anders heb je grote chaos en waarschijnlijk de dikste lol.

  Pluspunten:

 • Combineren en reageren
 • Ideaal partyspel
 • Eenvoudige spelregelsKoehandel Master:

Koehandel speel je met 2-6 spelers vanaf 10 jaar.

Over het spel:

Het wordt venijnig. De masterversie van Koehandel, met nieuwe dieren, nieuwe acties en nieuwe regels voor wie standaard Koehandel geen geheimen meer kent.

Wie bemachtigd het stamboekschaap en het rasvarken? Wie blijft met de rat zitten?

Wie is de Meester Koehandelaar? De spelers vechten om de lucratieve dieren. En nu kan Koehandel ook met 2 spelers worden gespeeld.

Inhoud : 120 kaarten


Regenwormen Junior:

Extra voor kinderen. Bij deze variant hoeven de kinderen niet te rekenen maar tellen het aantal verzamelende symbolen. Regenwormen Junior bevat minder tegels dat de gewone variant.Clever - Dobbelspel 999-CLE01:

Een gezellig tactisch dobbelspel leuk voor het hele gezin. Vul steeds één van je dobbelstenen in de bijbehorende categorie in. Voor elke categorie krijg je een ander puntenaantal. De andere spelers mogen echter kiezen uit de resterende dobbelstenen met een lager resultaat. Razend spannend tot het einde!  Geweldig spel