Gehele assortiment » Speluitleg + video’s Catan » Speluitleg + video Kaartspellen

#De leukste kaartspellen inclusief video uitleg


Take 5

is het leukste en spannendste kaartspel voor 2-10 spelers. Zeer populair onder studenten.
Take 5 omvat 104 kaarten, kaarten met waardes maar ook met strafpunten.
Bij elke ronde legt elke speler 1 kaart gedekt voor zich neer. De kaarten worden vervolgens tegelijkertijd om gedraaid. Daarna legt elke zijn kaarten indien mogelijk aan op de kaarten die op de tafel uitgestald liggen. De speler met de laagste kaart mag beginnen enzovoort. wie de zesde kaart aan een rij moet leggen, moet de vijf kaarten van die rij als strafpunten nemen alvorens hij zijn kaart neerlegt.
Heb jij na 10 ronden de minste strafpunten? Gefeliciteerd, dan heb jij het leuke kaartspel take 5 gewonnen.
Take 5 heeft eenvoudige spelregels.Gesjaakt

De leukste kaartspellen en bordspellen van 999 Games bestel je online bij Joël Speelgoed
Gesjaakt, het leukste kaartspel is heel gemakkelijk. Je pakt een kaart of legt een fiche af. Dat kan toch iedereen. Maar gesjaakt is niet gesjaakt als er niets achter zou steken. Kaarten beteken strafpunten die niemand wil hebben. Om dit te voorkomen koop je deze met fiches af. Elke kaart die je in handen hebt tellen strafpunten, zo veel fiches heb je helaas niet.
Bij dit leuke kaartspel speel je met strategie en geluk. Heb je een serie opeenvolgende kaarten gespaard tellen de strafpunten minimaal en is de kans groot dat jij het spel wint.
Durf je het aan?

Boonanza ( hak ik heb je)

In dit communicatieve kaartspel handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meeste geld? Iedere speler krijgt 5 bonenkaarten en moet deze op volgorde in zijn hand houden. Verder heeft hij twee bonenvelden, waarop hij bonen verbouwt. Als je aan de beurt bent, moet je één of twee kaarten uit je hand verbouwen. Daarna mag je met de andere spelers handelen. Als je genoeg bonen op een veld verzamelt, kun je deze voor goed geld verkopen. Maar omdat je soms een soort moet verbouwen die niet op jouw veld past, kan het gebeuren dat je de boel voor weinig geld weg moet doen... Boonanza is een fascinerend handelsspel van de auteur van Agricola en Le Havre en is een echte aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld De Kolonisten van Catan. Pluspunten:

  • Handelen, zaaien en oogsten.
  • Zeer interactief kaartspel.
  • Met aansprekend humoristisch artwork.

Boonanza kaartspel De uitbreiding

Het vervolg op het succesvolle kaartspel Boonanza is nu al hard op weg om in het spoor van zijn grote broer een topper te worden. Het maakt het originele spel nog leuker en uitdagender, maar bovenal nog gezelliger! Het spel is nu namelijk geschikt voor maximaal 7 bonentelers! Er zijn in deze set nieuwe bonensoorten en opdrachtkaarten toegevoegd. Met de opdrachtkaarten wordt de moeilijkheidsgraad verhoogd en krijgt het spel een nieuwe dimensie. Ook zijn er 1e en 2e bonenveld kaarten aan toegevoegd om het spel overzichtelijker te maken. De nieuwe akkerboon voegt nog een leuk extra detail toe; indien men twee van deze bonen heeft "verbouwd" krijgt men bij het oogsten een derde bonenveld cadeau! Pluspunten:

  • Uitsluitend in combinatie met het populaire basisspel Boonanza te spelen!
  • Nieuwe bonensoorten en een variant met opdrachtkaarten breiden de tactische mogelijkheden enorm uit!
  • Dankzij deze uitbreiding kan Boonanza nu ook met maximaal zeven spelers gespeeld worden!

 

Boonanza Uitbreiding : Boona Nostra

Je kent het wel van het leuke spel Boonanza , je krijgt een mooi bonenaanbod van je tegenspeler. Hier kun je alle kanten mee op, heb je geen bonen etc om te ruilen, probeer te onderhandelen, misschien later in het spel als je de juiste kaarten hebt om alsnog op het aanbod in te kunnen gaan.
Maar kijk uit: belofte maakt schuld en boontje komt om z’n loontje.
In deze uitbreiding van Boonanza handel je niet alleen in bonen maar ook bonendollars en met gunsten.
De gunstkaarten die in deze uitbreiding zijn toegevoegd kan je jouw aanbiedingen in de handelsfase verbeteren.
De uitbreiding kan met minimaal 3 tot 7 spelers worden gespeeld.
Let op Boona Nostra is een uitbreiding, hier heb je het basisspel Boonanza voor nodig.
Combineer Boonanza met de uitbreiding en de uitbreiding Boona Nostra .


Beverbende kaartspel 999 Games

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed
uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

Beverbende is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

Machiavelli Kaartspel 999 Games

 

Leeftijd : 10+
Spelers : 2-7
Spannend kaartspel van de makers van 999 games.
Inzicht en geluk helpen je om dit leuke spel te gaan winnen. Je speelt dit kaartspel met 2 spelers toto en met maximaal 10 spelers. Het kiezen van deze personen doe je in het geheim waardoor alle spelers continu voor verrassingen komen te staan. Hier de speluitleg voor dit leuke familiekaartspel. Er zijn 8 karakters in machiavelli, waaronder bijvoorbeeld een moordenaar, een dief, een priester en een bouwmeester. Aan het begin van een ronde geven de spelers de karakterkaarten door en kiest iedereen er steeds één. Als iedereen een karakter heeft, begint de ronde en komen de karakters in een vaste volgorde aan de beurt. Als je aan de beurt bent, mag je inkomen nemen of een nieuwe gebouwenkaart kiezen (je begint het spel met 4 gebouwen in je hand). Daarna mag je nog een gebouw uit je hand voor je neerleggen als je dat kunt betalen. Daarnaast mag je de functie van jouw karakter uitvoeren. Zo kan een moordenaar een ander karakter voor deze ronde uitsluiten, de koopman krijgt extra geld en de bouwmeester mag 3 gebouwen neerleggen in plaats van 1. Alle gebouwen zijn zoveel punten waard als de kosten ervan. Verder kun je bonuspunten verdienen als je als eerste 8 gebouwen hebt en voor het sparen van gebouwen van verschillende kleuren. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft, wint! Tactische speeltip(s) omdat sommige karakters geld geven voor gebouwen van een bepaalde kleur, hangt je keuze voor een groot deel af van de kaarten die je hebt gebouwd. Verder is het altijd oppassen geblazen voor de moordenaar en de dief. Als je heel veel geld hebt, kun je er vrij zeker van zijn dat de dief jou probeert te bestelen. Dan is het verstandig om een karakter te kiezen waarvan de andere spelers niet verwachten dat je die hebt. De moordenaar kiest vaak een relatief sterk karakter zoals de dief of de koopman. Het is dus gevaarlijk om één van die kaarten te kiezen. Het spel is afgelopen als een speler zijn achtste gebouw heeft gekocht. Zorg er dus voor dat je dit pas doet als je denkt dat je daarna de meeste punten hebt. Regelverduidelijking: men kan er voor kiezen gebouwenkaarten, die men in een beurt niet kiest, niet af te leggen, maar onder de stapel te schuiven. Ook gebouwen, die door de magiër worden afgelegd kan men onder de stapel schuiven. Gebouwen, die door de condottière worden vernietigd komen wel op de aflegstapel.

 


Saboteur Basisspel (kaartspel)

Spelers : 3-10

Leeftijd : 8-99

Een groep schatgravende dwergen hakt zijn weg door de harde rots van een massieve berg. Er zijn echte goudzoekers, maar ook saboteurs, die hen willen hinderen. Beide groepen proberen hun doel te bereiken door elkaar te helpen, ook al kunnen ze alleen maar raden wie hun makkers zijn. Als de goudzoekers de schat vinden, worden ze rijkelijk beloond en krijgen de saboteurs niets. Maar als de schat niet wordt gevonden, winnen de saboteurs en krijgen de schatgravers niets! Pas aan het einde van een ronde maken de spelers hun rollen bekend. Wie na drie ronden de meeste goudstukken heeft, wint het spel. Pluspunten:

  • Spannend pest-spel door de onbekende identiteit van de spelers.
  • Zeer geschikt voor grotere groepen spelers van alle leeftijden.
  • Eenvoudig spelconcept.

Catan Het Duel ( Groot Kaartspel voor 2 spelers) 999-KOL41

Catan Het Duel is een Reprint van het kaartspel Vorsten van Catan.  Het kaartspel Het Duel van Catan is in een nieuw jasje gestopt en bevat kaarthouders. Het strategische kaartspel speel je met 2 spelers. Bouw aan je vorstendom en onderga de ontberingen en gouden tijden die de kolonisten van Catan op hun pad tegenkwamen.

Catan Het Duel bevat 3 themasets met extra kaarten. Hier creëer je veel mogelijkheden mee en verschillende strategieën. Je maakt onder andere een "reis door de gouden eeuw", "een tijd van conflict" en "de grote voorruitgang".Catan het snelle kaartspel:

Een vlot kaartspel voor 2-4 spelers. Met dit leuke snelle kaartspel bouw je straten, dorpen en steden en zet je ridders in.

Met een afgedekte stapel kaarten kun je grondstoffen met elkaar ruilen voor meer mogelijkheden.

Helaas kan je wel je straten en ridders kwijt raken aan je medespeler, dit maakt dit snelle spel juist onwijs spannend en leuk.

Het spel duur ca 30 minuten en je speelt dit leuke kaartspel vanaf 8 jaar.