• Vanaf € 30,00 verzenden wij gratis.
  • Ophalen is mogelijk in Zoetermeer
  • Vanaf 16:00 tot 22:00

Omdat wij altijd voor de klant gaan, wij willen dat onze klanten tevreden zijn en snel hun spellen bundels of losse spellen in huis hebben. Het mooiste is natuurlijk als de spellen kunnen worden opgehaald omdat je in de omgeving  Zoetermeer woont.

Ophalen kan vanaf rond 16:00 tot 22:00 na een afspraak gemaakt te hebben, verzenden doen wij vanaf € 30,00 gratis.

Word het een cadeau? Voordat je gaat afrekenen kan je er voor kiezen om de spellen in te laten pakken. Dit doe je al voor € 1,50 cent. Geef wel even aan om welke gelegenheid het gaat ( verjaardag, zomaar, feestdagen etc.) dan zorgen wij er voor dat de spellen netjes ingepakt je kant op komt.

 

Wij zijn zelf 2017  begonnen met het spelen van Catan, en wat ging dit stuntelig. Wij dachten, bordspel op tafel en spelen maar.

Goed lezen doen we niet, is niet nodig toch? Wij raden je aan om dat wel te doen,  want het spel heeft onwijs veel te bieden.

Net zoals de spellen van  Carcassonne , Dominion, Everdell en nog veel meer , wij zijn liefhebbers. Heb je vragen over spellen kunnen deze via onder het reactieformulier worden gesteld en zullen wij hier binnen 1 dag antwoord of uitleg op geven.

De meeste spellen hebben wij zelf gespeeld om deze te kunnen beoordelen.

 

Trouwens ,wij hebben onze "deuren"op 01-08-2019 geopend.

Inmiddels de naam Ondernemer van de maand in september 2019 mogen ontvangen, binnen 1 maand, wat was dit geweldig. Joël Speelgoed is ontstaan met het idee om families en vrienden wij bij elkaar aan tafel te krijgen. Dit idee hebben wij, Jolanda en Elisabeth ( Joël) samen uitgewerkt, onderzoek gedaan en wij zijn vervolgens een webshop gestart met de bordspellen van CatanDominion inclusief de uitbreidingen en nog veel meer van de spellen van 999 Games en de bordspellen van White Goblin Games  zoals Everdell, Endless Winter , Tiny Towns en meer.

Wij bieden onze spellen los aan maar ook in voordeelbundels, de naam zegt het al, om voordeliger uit te zijn. Deze bieden wij aan met flinke korting.

Een kleine impressie, heb je bv interesse in de spellen van Everdell en bestel je deze inclusief uitbreidingen, of de kaartspellen van Dominion inclusief een aantal uitbreidingen ben je stukken voordeliger uit.

Bekijk al onze bordspel bundels of neem contact met ons op indien je andere combi's zou willen.

Vul het contactformulier in met je vraag, deze zullen wij nog dezelfde dag beantwoorden.

 

 Alle bestellingen die geplaatst zijn voor 16:00 verzenden wij nog dezelfde dag met vermelding van een verzendnummer …

Verzenden doen wij met DHL, DPD en POSTNL, de vervoerder kunnen zelf worden gekozen. Wij verzenden naar huisadressen maar ook naar pick up points.

 

Zie hier onder voor een kleine impressie van onze bundels.

 


Voorbeelden van onze bordspel bundels
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.