Webshop Trustmark

Wij zijn WebwinkelKeur Lid - online veilig kopen


Op zoek naar een leuk bordspel?

Tips

Blogs

Speluitleg


Waarom online bestellen bij Joël Speelgoed

Omdat wij altijd voor de klant gaan, wij willen dat onze klanten tevreden zijn en snel hun spellen bundels of losse spellen in huis hebben. Het mooiste is natuurlijk als de spellen kunnen worden opgehaald omdat je in de omgeving  Zoetermeer woont.

Lees meer »

Everdell Glimmergold

Ben jij een echte fan van het bordspel Everdell? Everdell basisspel is het speelgoed van het jaar  2021 geworden en terecht. Everdell speel je met 1-4 spelers, ja klopt....je kan Everdell ook solo spelen als je wilt.

Lees meer »


Tiny Towns Basisspel

Tiny Towns is in maart 2019 in Nederland uitgebracht . Het spel is in Amerika uitgebracht en vervolgens  snel richting Nederland op de markt gebracht  ivm de snelle populariteit van het spel.

Lees meer »
Catan : Kooplieden & Barbaren

Catan Kooplieden en Barbaren, hier zijn wij bij de 3e grote uitbreiding beland. Als het goed is weet jij exact hoe Catan werkt en heb je misschien ook al de uitbreidingen de Zeevaarders en de Steden en Ridders gespeeld.

Lees meer »

Catan : Steden & Ridders

Catan Steden en Ridders is de 2e grote uitbreiding van de  Catan reeks bordspellen. Steden en Ridders is een pittige uitbreiding en kan gecombineerd worden met het basisspel met de kunststoffen speelstukken. Indien je in het bezit bent van de houten editie kan je een aanpassingsset aan schaffen waardoor de combinatie wel degelijk mogelijk is. ( deze hebben wij ook in ons assortiment)

Lees meer »

Catan : Zeevaarders uitbreiding

Catan de Zeevaarders is de 1e grote uitbreiding van Catan Basisspel.  Catan de Zeevaarders van de 2e editie met kunststoffen speelstukken is uitsluitend te combineren met het Catan basisspel nieuwe editie, het is dus geen zelfstandig spel.

Lees meer »

Catan : Basisspel

Het populairste handelsspel werd in 1999 het spel van het jaar en is in 1995 uitgebracht. In 2012 is het spel vernieuwd, de spelregels zijn hetzelfde gebleven alleen is het artwork nu van kunststof en verfijnder.

Lees meer »

Dominion Basisspel

Het kaartspel Dominion is uitgegeven in 2008 door Donald X. Vaccarino. Het spel is meteen zo populair dat deze het spel van het jaar in 2009 word en onder meer de prestigieuze prijzen Spiel des Jahres en Deutscher Spiele Preis krijgen. Spectaculair.

Lees meer »

Dominion Welvaart

Dominion Welvaart uitgegeven in 2011. Wil je deze fantastische uitbreiding spelen moet je in het bezit zijn van het Dominion basisspel, hier heb je de overwinning- en geldkaarten nodig.

Lees meer »

Dominion Alchemisten & Overvloed

Je hebt het Dominion Basisspel door en wil eigenlijk wel een uitbreiding bij. De Alchemisten & Overvloed en is een uitbreiding van maar liefst 2 uitbreidingen. Wat hier mooi aan is, je betaald dezelfde prijs dan de gewone uitbreidingen met 1 spel. De doos bevat dus eigenlijk 2 dozen met 2 spellen.

Lees meer »

Dominion de Keizerrijken

Dominion de Keizerrijken bevat 300 kaarten waaronder 24 nieuwe koningskaarten  en en 96 fiches van allerbeste kwaliteit. Het mooie aan deze uitbreiding is dat je kaarten kan kopen en deze pas later kan betalen. Door deze toevoeging word het spel heel anders en kan je veel meer kanten op.

Lees meer »

Dominion : Intrige

Dominion Intrige uitbreiding is de tweede editie Intrige. De eerste Intrige kon tevens worden gebruikt als basisspel, echter is deze niet meer leverbaar en is de uitbreiding Intrige in 2017 op de markt gebracht.

Lees meer »

Dominion : Avonturen

Dominion Avonturen speel je in combinatie met het Dominion Basisspel. Je hebt de overwinningskaarten en de geldkaarten nodig uit het basisspel om Avonturen te kunnen spelen.

Lees meer »

Carcassonne bordspellen

Carcassonne is een bordspel waarbij het spel gelegd word tijdens het spelen. Het bordspel zelf word dus tijdens het spelen gelegd.  Het basisspel bestaat uit 72 tegels, verdere uitbreidingen bevatten meer landtegels waardoor het bordspel steeds groter word.

Lees meer »