• Vanaf € 30,00 verzenden wij gratis.
  • Ophalen is mogelijk in Zoetermeer
  • Vanaf 16:00 tot 22:00

Waarom online bestellen bij Joël Speelgoed

Joël Speelgoed heeft zijn " deuren" op 01-08-2019 geopend. Inmiddels de naam Ondernemer van de maand in september 2019 mogen ontvangen, binnen 1 maand, wat was dit geweldig. Joël Speelgoed is ontstaan met het idee om families en vrienden wij bij elkaar aan tafel te krijgen. Dit idee hebben wij, Jolanda en Elisabeth ( Joël) samen uitgewerkt, onderzoek gedaan en wij zijn vervolgens een webshop gestart met de bordspellen van Catan, Carcassonne en Dominion  inclusief de uitbreidingen en nog veel meer van de spellen van 999 Games.

Lees meer »

Catan Kooplieden en Barbaren

Catan Kooplieden en Barbaren, hier zijn wij bij de 3e grote uitbreiding beland. Als het goed is weet jij exact hoe Catan werkt en heb je misschien ook al de uitbreidingen de Zeevaarders en de Steden en Ridders gespeeld.

Lees meer »

Catan Steden en Ridders

Catan Steden en Ridders is de 2e grote uitbreiding van de  Catan reeks bordspellen. Steden en Ridders is een pittige uitbreiding en kan gecombineerd worden met het basisspel met de kunststoffen speelstukken. Indien je in het bezit bent van de houten editie kan je een aanpassingsset aan schaffen waardoor de combinatie wel degelijk mogelijk is. ( deze hebben wij ook in ons assortiment)

Lees meer »

Catan : De Zeerovers

Catan de legende van de  Zeerovers is uitgebracht in 2017 en is te combineren met het basisspel en de zeevaarders voor 2-4 spelers. Beide spellen moet je dus in je bezit  hebben wil je deze uitbreiding kunnen spelen. Deze uitbreiding is uitgebracht i.v.m. het 20 jarig bestaan van Catan de Zeevaarders.

Lees meer »

Catan de Zeevaarders

Catan de Zeevaarders is de 2e grote uitbreiding van Catan Basisspel.  Catan de Zeevaarders van de 2e editie met kunststoffen speelstukken is uitsluitend te combineren met het Catan basisspel nieuwe editie, het is dus geen zelfstandig spel.

Lees meer »

Catan Basisspel

Het populairste handelsspel werd in 1999 het spel van het jaar en is in 1995 uitgebracht. In 2012 is het spel vernieuwd, de spelregels zijn hetzelfde gebleven alleen is het artwork nu van kunststof en verfijnder.

Lees meer »

Dominion kaartspel

Het kaartspel Dominion is uitgegeven in 2008 door Donald X. Vaccarino. Het spel is meteen zo populair dat deze het spel van het jaar in 2009 word en onder meer de prestigieuze prijzen Spiel des Jahres en Deutscher Spiele Preis krijgen. Spectaculair.

Lees meer »

Dominion Alchemisten & Overvloed

Je hebt het Dominion Basisspel door en wil eigenlijk wel een uitbreiding bij. De Alchemisten & Overvloed en is een uitbreiding van maar liefst 2 uitbreidingen. Wat hier mooi aan is, je betaald dezelfde prijs dan de gewone uitbreidingen met 1 spel. De doos bevat dus eigenlijk 2 dozen met 2 spellen.

Lees meer »

Dominion de Keizerrijken

Dominion de Keizerrijken bevat 300 kaarten waaronder 24 nieuwe koningskaarten  en en 96 fiches van allerbeste kwaliteit. Het mooie aan deze uitbreiding is dat je kaarten kan kopen en deze pas later kan betalen. Door deze toevoeging word het spel heel anders en kan je veel meer. kanten op. Bezienswaardigheden die weer heel nieuwe mogelijkheden bieden om extra punten te scoren. Alle andere gebeurtenissen komen terug uit de vorige uitbreidingen waardoor de spelregels snel duidelijk zijn.

Lees meer »

Dominion Welvaart

Dominion Welvaart uitgegeven in 2011. Wil je deze fantastische uitbreiding spelen moet je in het bezit zijn van het Dominion basisspel, hier heb je de overwinning- en geldkaarten nodig.

Lees meer »

Carcassonne bordspellen

Carcassonne is een bordspel waarbij het spel gelegd word tijdens het spelen. Het bordspel zelf word dus tijdens het spelen gelegd.  Het basisspel bestaat uit 72 tegels, verdere uitbreidingen bevatten meer landtegels waardoor het bordspel steeds groter word.

Lees meer »