Trustmark webshop

Wij zijn WebwinkelKeur Lid - online veilig kopen

Wat is het leukste speelgoed van het jaar en hoe werkt het ?

De verkiezing van het speelgoed van het jaar word al 45 jaar gehouden.  Deze verkiezing heeft de bedoeling om de koper van een speelgoed of bordspellen handvaten te geven.

 

De Verkiezing staat voor 'Goed Speelgoed'.

  • Veiligheid: of het speelgoed voldoet aan alle wettelijke productie-eisen.
  • Duidelijkheid: of het speelgoed een heldere uitleg in Nederlands bevat. Ook wordt er getest of de maker en afzender goed bereikbaar zijn en hoe de consument geholpen wordt bij een vraag.
  • Kwaliteit: is er sprake van goed materiaal? Gaat dit artikel lang mee? Is het stevig en gaat het bij normaal gebruik niet stuk? Ook de kwaliteit van de verpakking, de uitleg en prijs moet goed zijn. Dit speelgoed is het bedrag dat de consument betaalt waard, oftewel: er is sprake van een goede prijs-kwaliteit verhouding.
  • Originaliteit: er wordt gecheckt of het speelgoed geen illegale kopie is van reeds bestaand speelgoed van een ander.
  • Duurzaamheid: is er bij de ontwikkeling en productie zoveel mogelijk rekening gehouden met duurzaamheid? Wordt verspilling tegengegaan? Wordt er gebruikt gemaakt van recycled materiaal, niet milieubelastend en met de laagste carbon footprint (binnen wat wettelijk kan)?

Begin van een jaar sturen vele bedrijven hun artikelen in. Eind juni kiest de vakjury 45 winnende speelgoedartikelen als winnaar in 15 categorieën.

Wij laten de spellen zien die genomineerd zijn en ook daadwerkelijk hebben gewonnen en tevens in onze webshop te koop zijn.


Vanaf €30,00 gratis verzenden in Nederland

Wij verzenden met DHL, DPD en PostNL en bezorgen gratis in Zoetermeer


Interesse in een voordeelpakket?

Alle combi's zijn mogelijk. Heb je interesse in meerdere bordspellen?

Laat het even weten via info@ouderwetsspelen.nl

Kvk nummer 75109999

BTW nummerNL002177472B26


Bij vragen stuur een berichtje, wij beantwoorden alle vragen binnen 24 uur