Webshop Trustmark

Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via UWEMAIL@uwwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Garantie

 Wij geven garantie op al onze spellen . De garantie komt te vervallen op het moment dat er met de spellen  niet naar behoren is omgegaan en deze om deze redenen niet bruikbaar meer zijn.

Mis je onverhoopt speelstukken in een verpakking?

Dat regelen wij met de fabrikant, de evt ontbrekende of stukke speelstukken worden binnen een aantal dagen nageleverd. 

 

Joël Speelgoed

2719 CV Zoetermeer
info@ouderwetsspelen.nl
06-16833586

KVK   7510999
BTW  NL002177472B26