Webshop Trustmark

Dominion Basisspel

Het kaartspel Dominion is uitgegeven in 2008 door Donald X. Vaccarino. Het spel is meteen zo populair dat deze het spel van het jaar in 2009 word en onder meer de prestigieuze prijzen Spiel des Jahres en Deutscher Spiele Preis krijgen. Spectaculair.

Lees meer »

Dominion Welvaart

Dominion Welvaart uitgegeven in 2011. Wil je deze fantastische uitbreiding spelen moet je in het bezit zijn van het Dominion basisspel, hier heb je de overwinning- en geldkaarten nodig.

Lees meer »

Dominion Alchemisten & Overvloed

Je hebt het Dominion Basisspel door en wil eigenlijk wel een uitbreiding bij. De Alchemisten & Overvloed en is een uitbreiding van maar liefst 2 uitbreidingen. Wat hier mooi aan is, je betaald dezelfde prijs dan de gewone uitbreidingen met 1 spel. De doos bevat dus eigenlijk 2 dozen met 2 spellen.

Lees meer »

Dominion de Keizerrijken

Dominion de Keizerrijken bevat 300 kaarten waaronder 24 nieuwe koningskaarten  en en 96 fiches van allerbeste kwaliteit. Het mooie aan deze uitbreiding is dat je kaarten kan kopen en deze pas later kan betalen. Door deze toevoeging word het spel heel anders en kan je veel meer kanten op.

Lees meer »

Dominion : Intrige

Dominion Intrige uitbreiding is de tweede editie Intrige. De eerste Intrige kon tevens worden gebruikt als basisspel, echter is deze niet meer leverbaar en is de uitbreiding Intrige in 2017 op de markt gebracht.

Lees meer »

Dominion : Avonturen

Dominion Avonturen speel je in combinatie met het Dominion Basisspel. Je hebt de overwinningskaarten en de geldkaarten nodig uit het basisspel om Avonturen te kunnen spelen.

Lees meer »