• Vanaf € 30,00 verzenden wij gratis.
  • Ophalen is mogelijk in Zoetermeer
  • Vanaf 16:00 tot 22:00
Gehele assortiment » BLOG » Waarom online bestellen bij Joël Speelgoed

Waarom online bestellen bij Joël Speelgoed

Gepubliceerd op 17 maart 2020 om 13:51

Joël Speelgoed heeft zijn " deuren" op 01-08-2019 geopend. Inmiddels de naam Ondernemer van de maand in september 2019 mogen ontvangen, binnen 1 maand, wat was dit geweldig. Joël Speelgoed is ontstaan met het idee om families en vrienden wij bij elkaar aan tafel te krijgen. Dit idee hebben wij, Jolanda en Elisabeth ( Joël) samen uitgewerkt, onderzoek gedaan en wij zijn vervolgens een webshop gestart met de bordspellen van Catan, Carcassonne en Dominion  inclusief de uitbreidingen en nog veel meer van de spellen van 999 Games.

Wij zijn zelf 2017  begonnen met het spelen van Catan, en wat ging dit stuntelig. Wij dachten, bordspel op tafel en spelen maar.

Goed lezen doen we niet, is niet nodig toch? Wij raden je aan om dat wel te doen,  want het spel heeft onwijs veel te bieden.

Net zoals Carcassonne en Dominion, wij zijn liefhebbers. Heb je vragen over spellen kunnen deze via onder het reactieformulier worden gesteld en zullen hier binnen 1 dag antwoord of uitleg op geven.

De spellen bieden wij  los aan maar ook als voordeelverpakking  met flinke korting.Een kleine impressie, heb je bv interesse in de spellen van Dominion en bestel je gelijk 10 spellen krijg je 1 cadeau van ons, je betaald er dus maar 9.

Gaat je interesse uit naar meerde uitbreidingen met of zonder het basisspel? Kies dan een voordeelbundel. Alle bestellingen kunnen ook worden opgehaald in Zoetermeer, zelfs nog dezelfde dag van de bestelling.

Maar woon je verder weg of komt het je niet uit om de spellen op te komen halen, dan verzenden wij ze toch gewoon. Vanaf € 30,00 doen wij dit gratis

 

Catan, Carcassonne en Dominion (kaartspel)  basisspel krijgen meer diepgang, plezier en spanning indien je deze gaat spelen met de uitbreidingen. Uitbreidingen heb je voor 2-4 spelers maar ook voor 5-6 spelers.

Dominion speel met maximaal 4 spelers vanaf 10 jaar.

 Wij bieden onze voordeelpakketten gemiddeld aan voor scherpe prijzen. Bestel je  voor een bedrag van 30,00 of meer verzenden wij onze spellen allen gratis. Alle bestellingen die geplaatst zijn voor 16:00 verzenden wij nog dezelfde dag met vermelding van een verzendnummer …

Verzenden doen wij met DHL, DPD en POSTNL.

 Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.