Gehele assortiment » BLOG » Waarom online bestellen bij Joël Speelgoed

Waarom online bestellen bij Joël Speelgoed

Gepubliceerd op 17 maart 2020 om 13:51

Joël Speelgoed heeft zijn " deuren" op 01-08-2019 geopend. Inmiddels de naam Ondernemer van de maand in september 2019 mogen ontvangen, binnen 1 maand, wat was dit geweldig. Joel Speelgoed is ontstaan met het idee om families en vrienden wij bij elkaar aan tafel te krijgen. Dit idee hebben wij, Jolanda en Elisabeth ( Joél) samen uitgewerkt, onderzoek gedaan en wij zijn vervolgens een webshop gestart met verschillende soorten bord- , gezelschapsspellen en vraag en antwoordspellen. Onze voorkeur gaat uit naar de bordspellen van Catan, Carcassonne en Dominion  inclusief de uitbreidingen.

Deze bieden wij dan ook los aan en in een voordeelverpakking  met flinke korting. Gaat je interesse uit naar meerde uitbreidingen met of zonder het basisspel? Kies dan een voordeelverpakking.

Catan, Carcassonne en Dominion (kaartspel)  basisspel krijgen meer diepgang, plezier en spanning indien je deze gaat spelen met de uitbreidingen. Uitbreidingen heb je voor 2-4 spelers maar ook voor 5-6 spelers.

Dominion speel met maximaal 4 spelers vanaf 10 jaar.

 Wij bieden onze spellen gemiddeld aan voor scherpe prijzen. Bestel je gezelschapsspellen voor een bedrag van 30,00 of meer verzenden wij onze spellen allen gratis. Alle bestellingen die geplaatst zijn voor 16:00 verzenden wij nog dezelfde dag met vermelding van een verzendnummer …

Verzenden doen wij met DHL, DPD en POSTNL.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.