• Vanaf € 30,00 verzenden wij gratis.
  • Ophalen is mogelijk in Zoetermeer
  • Vanaf 16:00 tot 22:00

Waarom online bestellen bij Joël Speelgoed

Gepubliceerd op 17 maart 2020 om 13:51

Omdat wij altijd voor de klant gaan, wij willen dat onze klanten tevreden zijn en snel hun spellen bundels of losse spellen in huis hebben. Het mooiste is natuurlijk als de spellen kunnen worden opgehaald omdat je in de omgeving  Zoetermeer woont.

Ophalen kan vanaf rond 16:00 tot 22:00 na een afspraak gemaakt te hebben, verzenden doen wij vanaf € 30,00 gratis.

Word het een cadeau? Voordat je gaat afrekenen kan je er voor kiezen om de spellen in te laten pakken. Dit doe je al voor € 0,50 cent. Geef wel even aan om welke gelegenheid het gaat ( verjaardag, zomaar, feestdagen etc.) dan zorgen wij er voor dat de spellen netjes ingepakt je kant op komt.

 

Wij zijn zelf 2017  begonnen met het spelen van Catan, en wat ging dit stuntelig. Wij dachten, bordspel op tafel en spelen maar.

Goed lezen doen we niet, is niet nodig toch? Wij raden je aan om dat wel te doen,  want het spel heeft onwijs veel te bieden.

Net zoals de spellen van  Carcassonne en Dominion, wij zijn liefhebbers. Heb je vragen over spellen kunnen deze via onder het reactieformulier worden gesteld en zullen wij hier binnen 1 dag antwoord of uitleg op geven.

Trouwens ,wij hebben onze "deuren"op 01-08-2019 geopend.

Inmiddels de naam Ondernemer van de maand in september 2019 mogen ontvangen, binnen 1 maand, wat was dit geweldig. Joël Speelgoed is ontstaan met het idee om families en vrienden wij bij elkaar aan tafel te krijgen. Dit idee hebben wij, Jolanda en Elisabeth ( Joël) samen uitgewerkt, onderzoek gedaan en wij zijn vervolgens een webshop gestart met de bordspellen van Catan, Carcassonne en Dominion  inclusief de uitbreidingen en nog veel meer van de spellen van 999 Games.

Wij bieden onze spellen los aan maar ook in voordeelbundels, de naam zegt het al, om voordeliger uit te zijn. Deze bieden wij aan met flinke korting.

Een kleine impressie, heb je bv interesse in de spellen van Dominion en bestel je gelijk 10 spellen krijg je € 54,00 korting.

En de korting werkt door ook bij de spellen van Catan of Carcassonne.

Deze kan je bestellen met of zonder basisspel.

 

Catan, Carcassonne en Dominion spellen krijgen meer diepgang en spanning indien je deze gaat spelen met  uitbreidingen. Uitbreidingen van Catan speel je met 3/4 spelers of met 5/6 spelers vanaf rond de leeftijd van 10 jaar.

Dominion spellen basis en de uitbreidingen speel met 2/4 spelers vanaf rond de 10 jaar

Carcassonne speel je met 2/5 spelers vanaf 7 jaar.

Dominion speel met maximaal 4 spelers vanaf 10 jaar.

  Alle bestellingen die geplaatst zijn voor 16:00 verzenden wij nog dezelfde dag met vermelding van een verzendnummer …

Verzenden doen wij met DHL, DPD en POSTNL.

 

Zie hier onder voor een kleine impressie van onze bundels.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.