Gehele assortiment » BLOG » Waarom online bestellen bij Joel Speelgoed

Waarom online bestellen bij Joel Speelgoed

Gepubliceerd op 17 maart 2020 om 13:51

Joel Speelgoed heeft zijn " deuren" op 01-08-2019 geopend. Inmiddels de naam Ondernemer van de maand in september 2019 mogen ontvangen, binnen 1 maand, wat was dit geweldig. Joel Speelgoed is ontstaan met het idee om families en vrienden wij bij elkaar aan tafel te krijgen. Dit idee hebben wij, Jolanda en Elisabeth ( Joel) samen uitgewerkt, onderzoek gedaan en wij zijn vervolgens een webshop gestart met verschillende soorten bord- , gezelschapsspellen en vraag en antwoordspellen. Onze voorkeur gaat uit naar de bordspellen van Catan  inclusief de uitbreidingen en de bordspellen van Carcassonne inclusief de uitbreidingen.

Deze bieden wij dan ook los aan en in een voordeelverpakking  met flinke korting. Gaat je interesse uit naar meerde uitbreidingen met of zonder het basisspel? Kies dan een voordeelverpakking.

Catan en Carcassonne basisspel geven meer diepgang, plezier en spanning indien je deze gaat spelen met de uitbreidingen. Uitbreidingen heb je voor 2-4 spelers maar ook voor 5-6 spelers.

Vervolgens, hebben wij verschillende leveranciers bekeken om te zien wat de mogelijkheden zijn en van welke maker wij de bordspellen willen gaan aanbieden. Na veel overleg en zelf spellen te hebben uit geprobeerd zijn wij op het volgende gestuit. De gezelschapsspellen van de makers van 999 Games, White Goblin Games, King Bordspellen, Nova Carta gezelschapsspellen, Just Games en de spellen van Asmodee,daar moesten wij iets mee doen, vervolgens hebben wij ons ook nog verdiept in de gezelschapsspellen van Tactic spellen. Tactic bordspellen zijn op dit moment hot in Scandinavië en zijn bezig met de intocht naar Nederland. Het gaat hier om woordspellen, maar ook om puzzel- party- en om bordspellen voor de hele familie voor groot en klein. Ook bieden wij de bordspellen van Ticket to Ride aan van de maker Days of Wonder, de basisspellen incl. alle uitbreidingen voor scherpe prijzen. Bij deze bordspellen reis je per trein, met de boot etc. over de gehele wereld. Vergeet niet de uitbreidingen aan te schaffen om het spel nog spectaculairder en gezelliger te maken. Ook deze bieden wij los aan maar ook in voordeelpakketten.  Monopoly, wie kent deze spellen niet? Ook hier bieden wij een groot assortiment aan met uiteenlopende edities. Bij de ene editie is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk straten of gebouwen gaat kopen en dan maar hopen dat tegenspeler er langs moet. Dat word dikke pret, want dit gaat de een heel veel geld kosten en de ander kan banken. Terwijl het de bedoeling is bij een andere editie dat je vals gaat spelen, of dat je juist moet proberen helemaal geen geld te verdienen. Ook hebben wij de edities voor de jeugd in ons assortiment. Leerzame en gezellig bordspel voor de kleintjes onder ons. 

De Nova Carta gezelschapsspellen zijn overwegen quizspellen en vraag- en antwoordspellen voor leuke scherpe prijzen. Leuke idee voor feesten, verjaardagen, feestdagen etc. De vragen of quizspellen zijn onderverdeeld onder verschillende categorieën waar iedereen wel iets van af weet. Zo heb je spellen met vragen over Nederland, over de politie, over radio en TV....en ga zo maar door, voor iedereen wat wils. Tot slot, de bedoeling om families weer samen aan tafel te krijgen is met ons opzet gelukt en wij zijn blij dat er zo veel mensen de gezelligheid met elkaar terug hebben gevonden. Wij bieden onze bordspellen gemiddeld aan voor scherpe prijzen. Bestel je gezelschapsspellen voor een bedrag van 30,00 of meer verzenden wij onze spellen allen gratis. Alle bestellingen die geplaatst zijn voor 16:00 verzenden wij nog dezelfde dag met vermelding van een verzendnummer …

Verzenden doen wij met DHL, DPD en POSTNL.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.