• Vanaf € 30,00 verzenden wij gratis.
  • Ophalen is mogelijk in Zoetermeer
  • Vanaf 16:00 tot 22:00

Everdell Pearlbrook

De 1e grote uitbreiding van Everdell : Pearlbrook.

Everdell staat bekend om het prachtige spelmateriaal, Pearlbrook doet hier zeker niet onder...Zodra je de doos opent krijg je  de prachtige speelstukken te zien.

Denk hier aan het speelbord met een rivier en twee overlapborden.

Er zitten 40 nieuwe kaarten in het spel : 20 boswezens en gebouwenkaarten ; 12 Rivierbestemmingskaarten en 8 Bestemmingskaarten.

Verder kom je 6 houten otters tegen ( werkers) en 6 Kikkerambassadeurs.  Ook zitten er 20 prachtige parels in de doos.

 

Over het spel:

Met Everdell Pearlbrook word er een nieuwe leven aan Everdell toegevoegd.  Het spel speelt zich af in de rivier Pearlbrook en bestaat uit waterwezens.  Als ambassadeurs zijn de kikkers aan het spel toegevoegd omdat de boswezens uit het basisspel immers niet kunnen zwemmen.

Het speelbord van Pearlbrook word tegen het speelbord van het basisspel gelegd. Vergeet niet dat je een grote tafel nodig hebt.

Voldoe je aan bepaalde voorwaarden stuur je jouw ambassadeur ( kikker) naar 1 van de bestemmingen. Ben je bij de bestemming wacht er of een locatie of een rivierbewoner op je. Wacht er een locatie op je kan je in ruil voor een puntfiche en een grondstofkaart een parel krijgen...

kom je een rivierbewoner tegen krijg je in ruil voor je kaarten een fiche en een parel. ( parels leveren trouwens bepaalde opties op)

De bedoeling in deze uitbreiding is het o.a. om parels te verdienen , dit zijn er 4  omdat je in 4 seizoenen speelt.

Met deze parels kan je weer Wonderen bouwen en Decoratiekaarten spelen om op een andere manier dan in het basisspel punten te scoren.

Hoe je in het basisspel gebeurtenistegels om punten te verzamelen kom je hier Wonderen tegen

 

De spelregels van Everdell Pearlbrook zijn nagenoeg hetzelfde dan die van het basisspel, dus ben je goed bekend met de spelregels van het basisspel is Everdell Pearlbrook geen probleem.

Wij vinden Everdell Pearlbrook een perfecte aanvulling op het basisspel.

De spelregels vind je in een bijgevoegd boekje in de doos.

 

 «   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.