Dominion Menagerie is de 13e uitbreiding en bevat 400 kaarten. Deze uitbreiding draait om dieren, liefhebber?

Je eigen "Menagerie"begint heel erg armzalig, je bezit 2 ratten, 1 geit en een adviseur. Nu is het de kunst om de Menagerie volledig uit te breiden tot je een volledig dierenkoninkrijk bezit.

Uit het basisspel heb je het geld en de puntenkaarten nodig en speel je met in totaal 10 soorten koninkrijkkaarten.

Ben je bekend met Dominion en heb je al meerdere uitbreidingen kan de de koninkrijkkaarten naar eigen inzicht combineren.

De toegevoegde duurzame kaarten hebben als doel dat er bepaalde eigenschappen op een later tijdstip worden beeninvloed. Beste spannend, De nieuwe verbanningskaarten worden niet vernietigd maar opzij gelegd en tellen aan het einde mee met de puntentelling. De leuke paardkaarten zorgen voor extra actieverrichtingen. Speel je het paard krijg je er 2 kaarten voor terug plus 1 actiekaart. Het paard leg je terug op de stapel van de paardkaarten.

Wij zelf vinden Dominion Menagerie de moeite waard net als alle andere Dominion uitbreidingen.

Menagerie heeft in principe dezelfde spelregels dan het basisspel, deze uitbreiding heb je dus snel onder de knie. Met de nieuwe kaarten geven deze uitbreiding meer mogelijkheden en diepgang.

Omdat er meer diepgang in dit spel zit kan je het spel met kinderen vanaf 12 jaar spelen, het spel kan je vooral winnen met tactiek vandaar niet met te jonge kinderen spelen.

Voor ons een favoriet

Hier een kleine impressie van aanbiedingen voordeelbundels met Menagerie.

Ga naar Voordeelbundels Dominion voor alle aanbiedingen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.