• Vanaf € 30,00 verzenden wij gratis.
  • Ophalen is mogelijk in Zoetermeer
  • Vanaf 16:00 tot 22:00

De Top 10 meest verkochte bordspellen van Joël Speelgoed.


Product Prijs
1. De verdwenen Ruïnes van Arnak inclusief de uitbreiding Expeditieleiders - NL €70,99

Aantal spelers: 1-4 spelers

Leeftijd: 12+ jaar

Gemiddelde speeltijd: 30-120 minuten

Het doel van het spel is heel eenvoudig.  Zet je middelen, arbeiders en kaarten in en probeer zoveel mogelijk overwinningspunten te verzamelen. Welke weg je inslaat ligt aan je strategie die je kiest. Het uiteindelijke doel van het spel is om zo veel mogelijk overwinningspunten te scoren.

 

Prijs
2. Bordspelbundel - Cacadia & Calico € 72,35

Leuke bundel van Cascadia en Calico,
Beide spellen zijn van White Goblin Games en vallen onder de categorie "puzzelspellen

Product Prijs
3. Strategisch Bordspel - De Verdwenen Ruïnes van Arnak NL De verdwenen Ruïnes van Arnak inclusief de uitbreiding Expeditieleiders - NL €47,39

1-4 spelers
vanaf 12 jaar
spelduur tussen de 30 en 90 minuten

Het doel van het spel is heel eenvoudig. Zet je middelen, arbeiders en kaarten in en probeer zoveel mogelijk overwinningspunten te verzamelen. Welke weg je inslaat ligt aan je strategie die je kiest. Het uiteindelijke doel van het spel is om zo veel mogelijk overwinningspunten te scoren.
Arnak, het onbekende eiland met de verdwenen ruïnes, hier ga jij op een expeditie en ga je het eiland verkennen evenals een verdwenen beschaving die op het eiland woont.
De Verdwenen Ruïnes van Arnak combineert deck-building en worker-placement in een spel met verkenning en voorraadbeheer.

Product Prijs
4 . Endless Winter basis - Grotschuilderingen + Stroomafwaarts €104,34

Verzenden doen wij vanaf € 30,00 gratis.

Endless Winter Nederlandstalig inclusief de uitbreidingen Grotschilderingen en Stroomafwaarts voor € 104,34 inclusief verzenden.

Voor 1-4 spelers
Vanaf 12 jaar
Speeltijd 60 - 120 minuten


Product Prijs
5. Flamecraft : Standaard editie inlusief 2 upgrades €99,25

In de wereld van Flamecraft worden kleine draken in winkels ingezet als ambachtslieden. Het brood bij de bakker wordt gebakken door een draakje en ook bij de juwelier word je geholpen door de schattige diertjes. Tijdens Flamecraft zet jij als vlammenmeester jouw draken in om de allergrootste en meest succesvolle vlammenmeester van de stad te worden.

1-5 spelers
vanaf 12 jaar
ca 60 minuten

Product Prijs
6. Dominion Voordeelbundel - 6 uitbreidingen €203,95

Keuze uit 8 uitbreidingen :

Dominion combi-doos: Alchemisten & Overvloed
Dominion: Avonturen
Dominion: De Donkere Middeleeuwen
Dominion: Het Achterland
Dominion Bondgenoten
Dominion: Keizerrijken
Dominion: Menagerie
Dominion : Intrige

Product Prijs
7. Bordspelbundel Catan 5-6 spelers - 3 uitbreidingen € 59,95


Spelers : 2-6
Leeftijd : 12-99

Uitbreidingsset om Catan met 5 en 6 spelers te kunnen spelen. Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist. Met nieuwe speelstukken en artwork voor nog meer spelbeleving!

Het spel bevat speelstukken in de kleuren groen en bruin, land- en zeetegels om het speelveld groter te maken, een volledige set getallenfiches en extra bouwkostenkaarten. Om te voorkomen dat een speler te snel grondstoffen aan de struikrover kwijt is, mag een speler nu na elke beurt (ook die van een andere speler) bouwen, maar daarbij mag hij niet met de bank of met havens ruilen. Verder zijn alle spelregels gelijk aan die van het basisspel.

 

Product Prijs
8.Bordspelbundel : Architecten van het Westelijk Koninkrijk & Everdell € 98,83

Architecten van het Westelijk Koninkrijk speelt zich af rond het jaar 850, tegen het einde van het Karolingische rijk. De spelers zijn architecten die indruk proberen te maken op de koning. Ze proberen hun aanzien te behouden door diverse gebouwen in door hem veroverde gebieden te bouwen.

In de lieflijke vallei Everdell vind je een beschaving van boswezens. Deze beschaving groeit en bloeit. Zal de zon het helderste schijnen in jouw stad voordat de winter komt?
Everdell is een dynamisch bouw- en worker placementspel; leuk voor families en veelspelers !

 

Product Prijs
9Codenames: Pictures XXL + Codenames - Partyspel €49,72

vanaf 10 jaar
Voor 2-8 spelers
Spelduur - 15 minuten
Codenames Pictures wordt nog GROTER! XXL uitgave van het populaire partyspel dat al meer dan 3 miljoen keer is verkocht wereldwijd.
Codenames Pictures wordt nog GROTER! XXL uitgave van het populaire partyspel dat al meer dan 3 miljoen keer is verkocht wereldwijd.
Grotere spelmaterialen in een grotere doos voor verbeterde visualiteit als je met grotere groepen wilt spelen.

Product Prijs
10. Targi - Spel incl de uitbreiding - spel voor 2 € 33,20

Targi : Een spel 1 tegen 1
De mannen ( Targi) van het woestijnvolk Toeareg bedekken in tegenstelling tot andere woestijnvolkeren kun gezicht. De vrouwen ( Targia ) van het woestijnvolk dragen geen sluiers.
Targi is een prachtig tactisch spel in zijn soort.
Je plaatst jouw pionnen op het speelveld en op elk snijpunt van 2 pionnen voer je een actie uit. Vanwege de verschillende kaarten in het spel weet je nooit welke actie je kan uitvoeren.
Het uiteindelijke doel van het spel is om zo veel mogelijk goud in handen te krijgen.