Webshop Trustmark

Catan : Kooplieden & Barbaren

Catan Kooplieden en Barbaren, hier zijn wij bij de 3e grote uitbreiding beland. Als het goed is weet jij exact hoe Catan werkt en heb je misschien ook al de uitbreidingen de Zeevaarders en de Steden en Ridders gespeeld.

Lees meer »

Catan : Steden & Ridders

Catan Steden en Ridders is de 2e grote uitbreiding van de  Catan reeks bordspellen. Steden en Ridders is een pittige uitbreiding en kan gecombineerd worden met het basisspel met de kunststoffen speelstukken. Indien je in het bezit bent van de houten editie kan je een aanpassingsset aan schaffen waardoor de combinatie wel degelijk mogelijk is. ( deze hebben wij ook in ons assortiment)

Lees meer »

Catan : Zeevaarders uitbreiding

Catan de Zeevaarders is de 1e grote uitbreiding van Catan Basisspel.  Catan de Zeevaarders van de 2e editie met kunststoffen speelstukken is uitsluitend te combineren met het Catan basisspel nieuwe editie, het is dus geen zelfstandig spel.

Lees meer »

Catan : Basisspel

Het populairste handelsspel werd in 1999 het spel van het jaar en is in 1995 uitgebracht. In 2012 is het spel vernieuwd, de spelregels zijn hetzelfde gebleven alleen is het artwork nu van kunststof en verfijnder.

Lees meer »