Gehele assortiment » BLOG » VTech Zoef Zoef Avonturenpaden

VTech Zoef Zoef Avonturenpaden

Gepubliceerd op 25 maart 2020 om 18:14

VTech Zoef Zoef Avonturenpaden inclusief zoef zoef dieren aangeschaft voor onze kleindochter van 2 jaar oud. Geen idee hoe ze zou reageren, maar de reactie was fantastisch.

Eerst neemt ze Hidde Hond in de hand en begint deze van boven naar onderen te bestuderen. Vervolgens, per ongeluk, drukt ze op het hoofdje van Hidde Hond, geweldig. Ze begon te lachen, te gillen en steeds te zeggen, kijk mama---kijk mama, want er kwamen vrolijke geluiden uit Hidde Hond.

Vervolgens pakt ze in de andere hand Kim kip en kuikentje. In de rechte hand houd ze nog steeds Hidde Hond vast die nog dolblij melodietjes van zich geeft.. Met de linker hand onderzoekt ze vervolgens Kim Kip en kuikentje van de zoef zoef dieren. 

Wij laten haar zien als zij op het hoofdje drukt dat Kim Kip ook geluidjes en melodietjes laat horen. 

Ons kleinkind wist niet meer hoe ze het had. In de ene hand Hidde Hond met geluidjes en in de andere hand Kim Kip met kuikentje.

Snel heeft ze door, dat als zij op het hoofdje van de zoef zoef dieren drukt er geluid en liedjes uit komt. 

Geweldig om te zien, en de vrolijke lach van ons kleinkind werkt erg aanstekelijk. 

Wij zetten de Zoef Zoef Avonturenpaden in elkaar met de 4 magische sensoren.

Op dit moment weten wij niet of het kleinkind of de oma's VTech Zoef Zoef het leukst vinden. Ons kleinkind reageert zo erg enthousiast dat iedereen die zich in de kamer bevind vrolijk word en ook nog eens de liedjes en melodietjes mee gaan zingen die uit Hidde Hond en Kim kip tevoorschijn komen.

Avonturenpaden van Zoef Zoef helemaal in elkaar gezet zetten de oma's de zoef zoef dieren op de baan en bewegen deze heen en weer over de magische sensoren.

Zooooo leuk, want Hidde Hond en Kim kip laten nu nog meer spreukjes, geluidjes en liedjes horen.

Ons kleinkind is zo onder de indruk dat alle aandacht alleen maar op de VTech Zoef Zoef dieren en baan is gericht.

Wij laten aan ons kleinkind zien hoe zij de zoef zoef dieren over de magische sensoren van het Avonturenpaden moet gaan rijden cq bewegen.

Ons kleinkind vind VTech helemaal geweldig, zo geweldig dat, als zij naar bed toe gaat Hidde Hond en Kim Kip niet los laat en deze de volgende dag nog mooi bij haar in bed liggen.

Zodra de ogen de volgende morgen open gaan  is het afgelopen met de rust....ze klimt uit bed en rent rechtstreeks naar de Avonturenbaan en alle lol begint van voor af aan...


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.