Webshop Trustmark

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

6 maanden geleden

Guido Smeets

Wij zijn thuis al een hele tijd het deckbuilder-spel Dominion aan het spelen en vinden het hartstikke leuk. Bij Joel Speelgoed nog 3 dozen besteld die we niet hadden en deze zijn snel en goed geleverd. Top !
Hiermee hebben we nu alle Dominion spellen compleet, ik ga deze 3 dozen ook nog voorzien van sleeves zodat het allemaal netjes blijft.
Alleen de kleine uitbreiding 'Gilden' heb ik niet. Maar met 4400 kaarten kan ik voorlopig vooruit :-)
Groeten uit Limburg...


Koen Bonnet

Bij Joël speelgoed maken ze mooie aanbiedingen met meerdere spellen voor een betaalbare prijs.
Zelf een bundel van 6 spellen besteld van dominion waarbij je zelf de uitbreidingen kon kiezen. 1 spel was niet meer op voorraad maar deze wordt nagezonden terwijl ik de rest heb opgehaald.

Hier nemen ze de corona regels serieus je bestelling staat klaar in een doos betaling gaat via tikkie of iDEAL. Terwijl Elisabeth(eigenaar) op ruime afstand meer dan 1.5m staat en alle eventuele vragen beantwoord.

Ik kom hier zeker nog terug.

26-12-2020


Ingrid Klein Kiskamp 

Gezelschapsspellen | Bordspellen

Product zoals omschreven

Duidelijke foto's

Reageert snel Vriendelijk

Deal snel gesloten

Komt afspraken na

Goede Prijs/Kwaliteit

Goede service

Voldoet aan verwachting

21-11-20


Damy Wulms                                  

Geweldig
Ik kwam in contact met Elisabeth omdat ik vragen had over het samenstellen van uitbreidingen van Catan. Was namelijk al in het bezit van enkele varianten dus vroeg me af of ik zelf een "pakket" kon samenstellen i.p.v. de door haar geadverteerde. Super vriendelijk, reageert snel en doet moeite om je te helpen! Het was ook helemaal geen probleem waardoor ik nu precies de spellen heb die ik zocht. Het werd ook meteen verzonden.
Ik ga nooit meer ergens anders spellen kopen!

16-09-2020


Jeroen Gubbels

Snelle reactie, goede duidelijke communicatie over het product en zeer vriendelijke service. Bovendien support je ook nog kleine bedrijven in deze tijden, wat wil je nog meer! Super geholpen!

09-09-2020


Adriana Elderbroek

Een goed betrouwbaar adres voor uw speelgoed,goede kwaliteit en service,van harte aan te bevelen indien U voor kwaliteit en service gaat.


Hannes

Goede service en zeer snelle levering aan huis.
Onze gasten vinden het spel Jenga helemaal te gek!
Heel veel succes met jullie onderneming.
Mvg. Café André Zoetermeer
06-09-2019