Dominion Welvaart uitgegeven in 2011. Wil je deze fantastische uitbreiding spelen moet je in het bezit zijn van het Dominion basisspel, hier heb je de overwinning- en geldkaarten nodig.

Ook deze uitbreiding van Dominion bevat weer nieuwe koninkrijkkaarten , deze keer zijn er 25 stuks toegevoegd. Welvaart zegt het al, in deze uitbreiding van Dominion draait alles om rijkdom.

Met Dominion Welvaart ben je in staat om meer met je geldkaarten te doen,je speelt nu een volgorde die jezelf gaat kiezen . Indien je acties kan spelen voer je deze uit voordat je de kaart speelt. Net even anders dan anders.

In de uitbreiding komt er veel meer geld bij komen kijken dan bij de andere uitbreidingen. Met het beschikbare geld kan je platina kaarten kopen die 5 munten waard zijn en 10 overwinningspunten kopen.

Een afwisselende uitbreiding waar je op zich mee maanden vooruit kan. Gezien de moeilijkheidsgraad van het spel denken wij dat het spel gespeeld kan worden vanaf rond 10 jaar, deze indicatie staat ook op de doos.Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.