• Vanaf € 30,00 verzenden wij gratis.
  • Ophalen is mogelijk in Zoetermeer
  • Vanaf 16:00 tot 22:00

Op zoek naar een leuk bordspel?

Hier vind je tips en uitleg voor  leuke bordspellen, kaartspellen en dobbelspellen van 999 Games en White Goblin Games. Lees en bekijk welk spel het best bij jouw past.

Waarom online bestellen bij Joël Speelgoed

Omdat wij altijd voor de klant gaan, wij willen dat onze klanten tevreden zijn en snel hun spellen bundels of losse spellen in huis hebben. Het mooiste is natuurlijk als de spellen kunnen worden opgehaald omdat je in de omgeving  Zoetermeer woont.

Lees meer »

Catan : Basisspel

Het populairste handelsspel werd in 1999 het spel van het jaar en is in 1995 uitgebracht. In 2012 is het spel vernieuwd, de spelregels zijn hetzelfde gebleven alleen is het artwork nu van kunststof en verfijnder.

Lees meer »

Catan : De Zeevaarders

Catan de Zeevaarders is de 1e grote uitbreiding van Catan Basisspel.  Catan de Zeevaarders van de 2e editie met kunststoffen speelstukken is uitsluitend te combineren met het Catan basisspel nieuwe editie, het is dus geen zelfstandig spel.

Lees meer »

Catan : Steden & Ridders

Catan Steden en Ridders is de 2e grote uitbreiding van de  Catan reeks bordspellen. Steden en Ridders is een pittige uitbreiding en kan gecombineerd worden met het basisspel met de kunststoffen speelstukken. Indien je in het bezit bent van de houten editie kan je een aanpassingsset aan schaffen waardoor de combinatie wel degelijk mogelijk is. ( deze hebben wij ook in ons assortiment)

Lees meer »

Catan : Kooplieden & Barbaren

Catan Kooplieden en Barbaren, hier zijn wij bij de 3e grote uitbreiding beland. Als het goed is weet jij exact hoe Catan werkt en heb je misschien ook al de uitbreidingen de Zeevaarders en de Steden en Ridders gespeeld.

Lees meer »

Dominion kaartspel

Het kaartspel Dominion is uitgegeven in 2008 door Donald X. Vaccarino. Het spel is meteen zo populair dat deze het spel van het jaar in 2009 word en onder meer de prestigieuze prijzen Spiel des Jahres en Deutscher Spiele Preis krijgen. Spectaculair.

Lees meer »

Dominion Welvaart

Dominion Welvaart uitgegeven in 2011. Wil je deze fantastische uitbreiding spelen moet je in het bezit zijn van het Dominion basisspel, hier heb je de overwinning- en geldkaarten nodig.

Lees meer »

Dominion Alchemisten & Overvloed

Je hebt het Dominion Basisspel door en wil eigenlijk wel een uitbreiding bij. De Alchemisten & Overvloed en is een uitbreiding van maar liefst 2 uitbreidingen. Wat hier mooi aan is, je betaald dezelfde prijs dan de gewone uitbreidingen met 1 spel. De doos bevat dus eigenlijk 2 dozen met 2 spellen.

Lees meer »

Dominion de Keizerrijken

Dominion de Keizerrijken bevat 300 kaarten waaronder 24 nieuwe koningskaarten  en en 96 fiches van allerbeste kwaliteit. Het mooie aan deze uitbreiding is dat je kaarten kan kopen en deze pas later kan betalen. Door deze toevoeging word het spel heel anders en kan je veel meer. kanten op. Bezienswaardigheden die weer heel nieuwe mogelijkheden bieden om extra punten te scoren. Alle andere gebeurtenissen komen terug uit de vorige uitbreidingen waardoor de spelregels snel duidelijk zijn.

Lees meer »

Dominion Intrige Uitbreiding

Dominion Intrige uitbreiding is de tweede editie Intrige. De eerste Intrige kon tevens worden gebruikt als basisspel, echter is deze niet meer leverbaar en is de uitbreiding Intrige in 2017 op de markt gebracht.

Lees meer »

Paleo Basisspel

Paleo won het Kennerspiel van het jaar 2021! Het spel was genomineerd voor het spel van het jaar 2021 maar heeft deze op de valreep niet gewonnen.

Lees meer »

Chronicle of Crimes 1400

Chronicle of Crimes is net als de voorgangers Chronicle of Crimes 1900 en hier de voorloper van een digitale analoge game. Deze combinatie zorgt er voor dat de spellen van Chronicle of Crimes net even anders dan anders zijn.

Lees meer »

Chronicle of Crimes 1900

Chronicle of Crimes is een zelfstandig coöperatief breinbreker spel van 999 Games.  Je speelt een gedeelte met kaarten en een gedeelte via de app, analoge en digitaal tegelijk. Alleen het idee al, fantastisch.

Lees meer »

White Goblin Games

White Goblin Games is een vooraanstaande uitgever van bordspellen in de Benelux.  Veel van de kaart - dobbel - en bordspellen zijn genomineerd en winnaar geworden van de nationale en internationale prijzen.

Lees meer »

Everdell Glimmergold

Ben jij een echte fan van het bordspel Everdell? Everdell basisspel is het speelgoed van het jaar  2021 geworden en terecht. Everdell speel je met 1-4 spelers, ja klopt....je kan Everdell ook solo spelen als je wilt.

Lees meer »

Tiny Towns Basisspel

Tiny Towns is in maart 2019 in Nederland uitgebracht . Het spel is in Amerika uitgebracht en vervolgens  snel richting Nederland op de markt gebracht  ivm de snelle populariteit van het spel.

Lees meer »